Author Topic: Digispark HW-018 rev.3 keeps connecting and disconnecting from windows 10  (Read 1266 times)

CNRom

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Hi,
This is my first experience with this board, i installed the drivers correctly and i am using a USB extension.

When i plug it in one led turns on steady and the device manager recognizes it as "Digispark Bootloader" but after about 5secs windows chime "disconnect" and then "connect" again, device manager refreshes and so on...

I tried to update the driver from the device manager but ended up with a message like "the best drivers for your device are already installed".
I also checked for USB contacts misalignment but it doesn't seem to be the case.

Any ideas anyone ?

Thanks

CNRom

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
I forgot to mention, i have changed the USB selective suspend setting to "disable" and in device manager the Digispark bootloader is appearing under the description "libusb-win32 usb device"

CNRom

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Dumb question, please ignore it

hpadams

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Hello,

Did you find a solution to your issue?  I am experiencing the same issue.  If you have can you please share what the resolution was?

Thanks,
Hugh 

UHF

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Yes me too, under Windows 7 Pro.

felwein

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Digispark HW-018 rev.3 keeps connecting and disconnecting from windows 10
« Reply #5 on: September 25, 2019, 03:23:24 am »
I am still facing same issue mycoles. Did you really find the solution?
« Last Edit: September 27, 2019, 02:58:20 am by felwein »