Author Topic: Digispark looses program after power cycle  (Read 62 times)

CFStorm

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Digispark looses program after power cycle
« on: January 06, 2019, 02:53:33 pm »
Now I know the ATTINY85 has non volatile flash, meaning it doesn't need power to retain what's in it's memory. However, I program my digispark in the Arduino IDE and everything works properly and the code begins to execute, but after I power cycle the digispark (un plug and replug) the code no longer executes. I know there is a 5 second delay and still nothing after those five seconds. I've also tried three different computers.


Any ideas?

Thanks

granzeier

  • Newbie
  • *
  • Posts: 30
Re: Digispark looses program after power cycle
« Reply #1 on: January 07, 2019, 10:33:05 am »
What, exactly, is the code doing? And, do you have any circuitry connected to the Digispark?
This will help us to narrow it down.

(If no one else answers, do not think that I am AWOL, I go in for surgery tomorrow morning - I will reply, if we still have the issue, when I get back next week.)

fvsqlc

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Digispark looses program after power cycle
« Reply #2 on: January 08, 2019, 05:19:03 am »
I also have this issue, I can use any programming even the Default for Digispark Keyboard.

When Uploading I do not receive any errors and the script kicks off and does as expected.

However if I unplug the DigiSpark and reinsert (That PC or any other) nothing happens, I can only get it to work again by re-uploading.

 :-[